I.B třída: Řepěč/Opařany - Záhoří 2:2

JISKŘIČKA  NADĚJE  JEŠTĚ  ŽIJE,  ALE  JE  MIZIVÁ

VÁCLAV  KARAS

 

Řepeč – K dalšímu zápasu jarní části krajské fotbalové I. B třídy cestovali fotbalisté Záhoří do Řepče, kde se utkali s místní jedenáctkou.

 

FK  ŘEPEČ  OPAŘANY  -   SOKOL  ZÁHOŘÍ   2  :  2   (1:1)

 

Tentokrát byl požádán o zhodnocení průběhu utkání dlouholetý kapitán týmu Petr Ciboch, který řekl: „Já a moji spoluhráči jsme nastoupili proti mužstvu, které si stojí v soutěži o poznání lépe než my, ale s vědomím, že už nemáme co ztratit. Naše situace v soutěži není růžová, to si všichni uvědomujeme. Nedokázali jsme zdolat mužstvo, které kromě bojovnosti a s tím související tvrdosti, neukázalo nic. Nechali jsme si vnutit divoký styl soupeře, hru vysokých míčů, dlouhých a nepřesných přihrávek a to našim hráčům nevyhovuje. Utkání bylo vlastně soubojem záloh. Naše nehrála špatně a měla velké okamžiky. Jejich defenziva odrážela naše nespočetné brejky, které však k ničemu nebyly. Náš trenér volil taktiku důsledného obsazování a to se nám v některých případech dařilo. Tento způsob takzvané osobní obrany je vítězný, když je dokonale prováděn i krajními záložníky. V zápase jsme vedli, domácí do půle srovnali, na začátku druhého dějství skóre otočili, ale nám se podařilo v závěru srovnat. Získali jsme jeden bod, ale být v plné síle, získali bychom určitě body tři.“

 

FAKTA

 

Branky domácích:           41. T. Pražma, 50. Kravar

Branky hostí:                     23. Sup, 81. M. Sochor

Rohy:                                    8 : 4, ŽK 5 : 3 (Dončuk, Vachuta, T. Pražma, Kravar,Kaspřík – Sádlo, M. Sochor,   T. Kápl)

Rozhodčí:                            M. Kříž – Ryneš, Třešňák, delegát – F. Šafránek

                                               48 diváků

 

Sestavy mužstev:

 

Řepeč – Opařany: Sarvadi – Vachut, Fencl, Matyš – Dončuk – Štecher, Kaspřík, Koktan – T. Pražma (74. Kunc), Kravar, Seidl (62. M. Pražma), trenér Josef Máchal.

 

Záhoří: Řeřicha – Michal Kvěch, Sádlo (72. M. Sochor), T. Kápl, Fučík – D. Sochor (59. Souček), Ciboch, Filip, Sup – Martin Kvěch, Opava, trenér Zdeněk