III.třída: BOŽETICE B - ZÁHOŘÍ B 3:0

 

V BOŽETICÍCH UTRPĚLI HRÁČI "B" TÝMU PRVNÍ JARNÍ PROHRU

12.KOLO: BOŽETICE "B" - ZÁHOŘÍ "B"   - 3:0 (0:0)

      V dalším kole čekala hráče "B" týmu cesta do Božetic, odkud se body často nevozí. Nepodařilo se to ani tentokrát. V sestavě chyběli z růzýnch důvodů Řehoř,M.Matejček, Jána. V základní sestavě tedy nastoupili tedy hráči zapůjčení z "A" týmu - Souček, V.Volf a Michal Kvěch.

   Od začátku utkání byli aktivnější technicky šikovní domácí fotbalisté. Vytvořili si několik možností, ale hráče Záhoří vždy podržel Bílý. Nestačil ovšem na 2 střely umístěné k tyči, což znamenalo poměrně brzké vedení domácích po zhruba 25 minutách 2:0.

Hosté se snažili výsledek zkorigovat, ale slibné možnosti Černého a Opavy zůstaly nevyužity. Domácím se povedlo do poločasu ještě jednou skórovat, když po centru do vápna stačil brankář Bílý střelu míč vyrazit, ale na dorážku domácích byl již krátký - 3:0.

  Do druhého poločasu nastoupili hráči Záhoří s cílem uktání zdramatizovat. Jejich snaha však končila většinou na dobře hrající obraně Božetic, několik brankových možností se proměnit nepodařilo, a tak utkání skončilo zaslouženou výhrou božetické rezervy.

 

 Sestava Záhoří "B": Bílý - V.Volf, J.Volf, Kápl Pavel ml., Souček - Volf M., Mich.Kvěch (72. Smetana), R.Matějček - Opava (66.Reindl), Černý,Železný (45.Hubička)

 Rozhodčí: Pávec st.       Diváků: 40

 

Branka Záhoří: -    ŽK: 0:0 ČK: -