I.B třída Záhoří - Sepekov 2 : 2

FOTBALISTÉ  ZÁHOŘÍ  SE  LOUČILI  SE  SEZÓNOU  REMÍZOU

 

Záhoří - vk – Definitivní tečku v tomto soutěžním ročníku krajské fotbalové I. B třídy udělali fotbalisté Záhoří na svém trávníku proti týmu Sepekova.

 

SOKOL  ZÁHOŘÍ  -  SOKOL  SEPEKOV   2 : 2   (2:1)

Soutěžní ročník 2014/2015 je už minulostí, ale trenér Zdeněk Hůla s ním moc spokojený nebyl. Uvědomil si, že to byla nejhorší sezóna za posledních šestadvacet let, tedy od sestupu z krajské I. A třídy. Soutěž jsme zachránili jen s „odřenýma ušima“ a pokud by příští soutěžní ročník pokračoval v nastoleném trendu, záchrana by byla neodvratná.

Po celé jaro si kladl otázku v případě záchrany – a co dál? Starost a zase starost, posteskl si.

K samotnému derby se vyjádřil takto: „Utkání, ve kterém už o nic nešlo, také tak vypadalo. Všechny čtyři góly nepadly po vypracovaných akcích, ale po chybách v defenzivě. Sepekovští se ujali vedení, my měli strhující závěr, skóre jsme otočili a moji svěřenci šli na přestávku s jednogólovým vedením. Po změně stran hosté brzy skóre srovnali a pak se fotbalisté obou týmů snažili strhnout vítězství na svoji stranu, ale střelci už měli vychýlenou mušku, a tak okresní derby skončilo po zásluze nerozhodným výsledkem“.

 

FAKTA:

Branky: Komín 42., Sup 45. -  D. Smrčina 24., 49. Sláma.

Rohy: 6 : 3,  ŽK 1 : 0 (Hadraba)

Rozhodčí: Jiří Novotný  -  Toucha, Jan Volf

Diváci – 49

Sestavy mužstev:

Záhoří: Řeřicha – Jakub Volf (46. Krejčiřík), Sádlo, Hadraba, Michal Kvěch – T. Kápl, Ciboch, Komín, Sup – Martin Kvěch, Blažek (57. D. Sochor), trenér Zdeněk Hůla.

Sepekov: M. Doubek – Dušek, Bolek, Novák, V. Doubek – R. Smrčina, D. Smrčina, Kozák, Sláma (55. J. Doubek) – Hadáček (82. Koutník), Palus, trenér Jaroslav Hadáček.