I.B TŘÍDA - SOKOL ZÁHOŘÍ "A" - TJ MALŠICE

NEUŽIL  BYL  KATEM  ZÁHOŘSKÝCH  FOTBALISTŮ

 
 

SOKOL   ZÁHOŘÍ   -   TJ   MALŠICE    2 : 3  (1:3)

 
Trenér Záhoří Petr Kápl k utkání řekl: „Zápas byl pro oba celky klíčový a já čekal od něho z naší strany více. Naši fotbalisté předvedli, na co mají. Začátek utkání byl v naší režii, ale projevila se naše slabina v proměňování šancí. Ty nebyly zúročeny a soupeř nás potrestal. Šel do třígólového vedení zásluhou hattricku Neužila a toto skóre působilo na naše fotbalisty velmi negativně. V závěru první půle, nejlepší hráč na hřišti, Kunt výstavní střelou snížil. Po změně stran byl přístup našich hráčů mnohem lepší než do přestávky. Podařilo se nám vrátit do zápasu kontaktním gólem Supa. Od této doby jsme byli iniciativnější, ale bohužel bez brankového efektu. Naše převaha v poli se projevila jen nárůstem rohových kopů, které defenziva soupeře vždy odvrátila. Naše fotbalisty chci pochválit, že chtěli s nepříznivým třígólovým přídělem ještě něco udělat. Vyrovnání viselo ve vzduchu, ale bohužel nepřišlo, a tak jsme museli spolknout další hořkou pilulku.“
 

FAKTA

Branky: Kunt, Sup – Neužil 3x.
 
Rohy: 7 : 7, ŽK 0 : 3 (Mach, Neužil, J. Krám), rozhodčí – Novák, Ambrožová, Smrček, přihlíželo 53 diváků.
 
 

Sestavy mužstev:

Záhoří: Řeřicha – Hendrych (46. Jakub Volf), Pavel Kápl ml. (86. M. Sochor), Sádlo, T. Kápl – Hanus (28. Marek), Ciboch, Kunt, Sup –Martin Kvěch, Blažek, trenéři Petr Kápl a Zdeněk Hůla.
 
Malšice: Lutovský – Kuldan, Chvosta, Starý, Rejlek, - Švec, Čech, Neužil, Jírovec (63. J. Krám) – V. Krám, Mach (73. Kozák), trenér Josef Kluzák.