I.B třída Ratibořské Hory - Záhoří 3:0

TÝM  ZÁHOŘÍ  V OSLABENÉ  SESTAVĚ  NA  SOUPEŘE  NESTAČIL

VÁCLAV  KARAS

Ratibořské Hory – Krajská fotbalová I. B třída začíná mocně finišovat, hrálo se již předposlední kolo celého soutěžního ročníku a hráči Sokola Záhoří zavítali na hřiště svého nejvzdálenějšího soupeře, do Ratibořských Hor.

SK  RATIBOŘSKÉ  HORY  -  SOKOL  ZÁHOŘÍ   3 : 0  (3:0)

Trenér Zdeněk Hůla k utkání řekl: „Domácí fotbalisté byli soupeřem nad naše síly a jejich postavení na bronzové příčce v tabulce je zcela oprávněné. Náš celek po čtyřech úspěšných zápasech (3 výhry a remíza) tentokrát nebodoval a k výhře měl hodně daleko. Domácí nás zaskočili aktivní hrou, brzy se ujali vedení, to je povzbudilo a zápas rozhodli do přestávky. Naše mužstvo bylo oslabeno o několik hráčů základní sestavy a já byl nucen čerpat fotbalisty z naší rezervy. Jim nelze upřít snahu, rvali se doslova sami se sebou a chtěl bych jim poděkovat, že ochotně zastoupili několik hráčů z „A“ týmu. V našem mužstvu výborně zachytal Jan Řeřicha, který své spoluhráče podržel a uchránil mužstvo od vyšší porážky. Taktický záměr zaskočit aktivního soupeře rychlými protiútoky ztroskotal na komplikované hře plné alibistických přihrávek na nejbližšího spoluhráče. Naši fotbalisté dokázali zvýšit tempo opět v době, kdy o výsledku už bylo rozhodnuto.

FAKTA:

Z domácích hráčů se trefili do černého: Suchan 2x, J. Dařílek, navíc Kutiš nedal penaltu.

Rohy:  7 : 3, ŽK: 2 : 2, před 52 diváky řídil L. Tauber.

Sestava Záhoří:

Řeřicha – Hrubý, T. Kápl, Komín, Michal Kvěch – Javůrek, Ciboch, Filip, P. Kápl (54. M. Sochor) – Sup, Opava (46. Jakub Volf), trenér Zdeněk Hůla.