Soustředění

Zpráva ze soustředění, keteré se konalo 2 - 4.3 2017 v areálu Přední Výtoň - Lipno.

Každou ranní činnost jsme zahajovali před snídaní lehkým výklusem ve zdejším areálu. Vzhledem k tomu, že nám ve čtvrtek 2.3. nepřálo počasí, tak jsme museli volit náhradní program. Dopoledne jsme jeli do Vyššího Brodu do posilovny a po obědě jsme byli v tělocvičně místní školy, kde jsme absolvovali dvouhodinový trénink. Od 16:30 následoval přesun na promočené hřiště, tam jsme také první den co se týká tréninkové části uzavřeli. Večer jsme trávili při bowlingu a to bylo velmi zábavné završení dne.

V pátek 3.3. se nám počasí vyčasilo, bylo od rána krásně, svítilo slunce a tak jsme konečně mohli začít trénovat venku. Po ranním výběhu jsme absolvovali náročnější pasáž běhů do vrchu a po obědě jsme byli na místním hřišti, kde jsme pracovali s míčem. Po večeři byl opět bowling a odpočinek :-). 

Sobotu jsme už odpočívali a po obědě následoval přesun do Českého Krumlova na plánované přátelské utkání s FK Dynamem Vyšší Brod. Tento soupeř byl nad naše síly a prohráli jsme 0:4. Při lepším řešení některých útočných situací jsme mohli sehrát daleko lepší výsledek.

 

Trenér Jiří Jaroš

 

TJ Sokol Záhoří - FK Dynamo Vyšší Brod 0:4 

Sestava Záhoří: Blažek - Hendrych, Kvěch Martin, Polívka, Machatý - Pelikán, Plachý, Volf, Kápl - Jaroš, Sova

Střídající: Nushart