III.třída: ZÁHOŘÍ B - ČIMELICE B 2:0

PO BOJOVNÉM VÝKONU ZŮSTALY 3 BODY DOMA

12.KOLO: ZÁHOŘÍ "B" - ČIMELICE "B"  - 2:0 (0:0)

      Domácí čekala s ohledem na těžký los povinnost uhrát na domácím hřišti 3 body. V sestavě Záhoří se mimo jiné objevili brankář Lepič a také nestárnoucí, ale stále výtečný fotbalista R.Opava. Mužstvo Čimelic nastoupilo posíleno o pendly - s brankářem Malíským, stoperem Červenským a tvůrcem hry T. Froňkem. Utkání bylo bojovné a velmi vyrovnané.

   V prvním poločase podržel několikrát domácí brankář Lepič, při možnostech hostí. Nejblíže ke vstřelení branky měl domácí střelec Černý, ovšem při střele z hranice šestnáctky zachránilo hosty od inkasování branky břevno.

   Ve druhém poločase sledovala početná divácká návštěva fotbal dobré úrovně. Čekání na branku ukončil v 61. minutě domácí R.Černý a po přihrávce Hubičky poslal střelou z úhlu domácí do vedení - 1:0. Hráči Čimelic se nevzdávali, ale do brankových příležitostí se dostávali stále méně často. Naopak, v 72. minutě se podařilo domácím zvýšit zásluhou Řehoře, který po přihrávce M.Volfa střelou z 20 metrů zvýšil na 2:0.

  Po této brance se hráči hostí snažili výsledek alespoň zkorigovat, což se jim nakonec nepodařilo a všechy 3 body zůstaly doma.

   Zajímavostí je, že v obě jarní mistrovská utkání odehráli hráči "B" týmu bez žlutých karet, a tak zůstávají hráči Záhoří "B" stále nejslušnějším týmem soutěže.

 Sestava Záhoří "B": Lepič - Jána, J.Volf, Kápl Pavel ml., M.Matějček - Volf M., Řehoř, R.Matějček - Opava, Černý,Hubička

 Rozhodčí: Sajtl        Diváků: 65

Branka Záhoří: -    ŽK: 0:0 ČK: -