I.B TŘÍDA: SOKOL ZÁHOŘÍ "A" - SK RATIBOŘSKÉ HORY

HOSTÉ SNILI O VÝHŘE, ZÁHOŘŠTÍ NA TO NEDBALI

SOKOL ZÁHOŘÍ – SK RATIBOŘSKÉ HORY 1:1 (0:0)

Trenér záhořského týmu Zdeněk Hůla po zápase řekl: "Diváci byli s utkáním jistě spokojeni, neboť naši hráči v tropickém vedru byli hostům houževnatým soupeřem. Hráče jsem dopředu upozorňoval, že to nebude jednoduché utkání a to se také potvrdilo. V naší defenzivě jsem byl nucen z různých důvodů provést určité změny a ty se osvědčily. Soupeř hrál ze zajištěné obrany na rychlé brejky, nám opět vázla finální fáze v dobře rozehraných akcích. Po změně stran byli aktivnější hosté a naše mužstvo se jen ubránilo za cenu rohů. Ty naštěstí hráči Ratibořských Hor neprováděli přesně. Náš gól jsme obdrželi po zbytečných chybách jak ve středu pole, tak i před vlastním vápnem. Kanonýr Václav Hoffmann zamířil přesně k levé tyči a na střelu po celý zápas dobře chytající brankář Řeřicha, byl krátký. Zajímavé je, že to byl již sedmý přesný zásah na podzim. Do chyšecké sítě se trefil pětkrát. Naši fotbalisté se nevzdali, což se jim vyplatilo. Hostující hráči udrželi vedení jen osm minut. Poté faulovali a přesný Blažkův trestný kop přistál u Supa a ten srovnal na 1:1. Pak se ukázala vůle našeho týmu, který dokázal nerozhodný výsledek udržet až do konce zápasu."

Komentář asistenta trenéra SK Ratibořských Hor: "Do utkání v Záhoří jsme vstoupili aktivně a v prvním poločase jsme si vytvořili tři gólové šance, ale bohužel bez gólového efektu. I druhý poločas jsme začali náporem a v 63. minutě jsme se zaslouženě ujali vedení krásnou střelou Václava Hoffmanna po individuální akci. Bohužel nám vedení dlouho nevydrželo a již v 70. minutě jsme po centru z trestného kopu s přispěním naší chybující obrany inkasovali vyrovnávací branku. I zbytek utkání pak proběhl v naší režii, ale naši převahu jsme již nedokázali zužitkovat. Konečná remíza je tak úspěchem domácího mužstva, pro nás ale představuje ztrátu dvou bodů. Děkujeme našim divákům, kteří nás do Záhoří přijeli povzbudit v hojném počtu a zveme je na další utkání, které sehrajeme doma v sobotu 5.9. v netradičním čase a to již od 13.30 hodin s mužstvem 1. FC Boston Kluky."

Branky: Hoffmann - Sup

Rozhodčí: Vejčík – Ovčáček, Černá.

ŽK: 0:0

Rohy: 2:13

Rozhodčí: Vejčík – Ovčáček, Černá.

Diváci: 66

Záhoří: Řeřicha – Hauser, Sova (82. Jan Volf), Krejčiřík, Hendrych – Blažek, Martin Kvěch, Ciboch, Michal Kvěch (67. M. Sochor), Sup – Železný. Trenér: Zdeněk Hůla.

Ratibořské Hory: Tomáš Hoffmann – Růžička, Dařílek, Mareš – Fišer – , Říha, Fechtinger (76. Janovský), Vaněček – Katolický, Václav Hoffmann, Kutiš (87. Breda). Trenér: František Kalousek.